Financial Lease

Investeren in uw wagenpark met finacial lease

Een slimme manier om uw nieuwe (of nieuwe gebruikte) auto te financieren is Financial Lease. Met deze Financiële Lease kunt u de investering in uw wagenpark buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U bent de economisch eigenaar en kunt zo uw nieuwe auto op uw bedrijfsbalans plaatsen.

Met uw bedrijfsauto profiteren van investeringsaftrek
 U kiest de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van uw auto past. Bij aanschaf van uw bedrijfsauto profiteert u van de investeringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschaf bedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van de totale investeringen die u in het betreffende boekjaar hebt gedaan.Een slimme manier om uw nieuwe (of nieuwe gebruikte) auto te financieren is Financial Lease. Met deze Financiële Lease kunt u de investering in uw wagenpark buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U bent de economisch eigenaar en kunt zo uw nieuwe auto op uw bedrijfsbalans plaatsen.

Lost u niet uw volledige leasebedrag af, dan scheelt dat in uw maandlasten
Bij een Financial Lease met een slottermijn blijven de maandlasten voor uw leaseauto laag. U hoeft met een slottermijn niet het volledige leasebedrag af te lossen en dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente, geen aflossing. Pas aan het eind van de looptijd betaalt u de slottermijn. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden met de opbrengst van de auto die u inruilt of verkoopt. U stelt de slottermijn in overleg met uw autodealer vast, gebaseerd op een reëel bedrag en rekening houdt met de restwaarde van uw auto. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Deze kunt u dan weer gebruiken bij aanschaf van een volgende auto, met een Financial Lease.

Blijft u liever rijden in uw auto? Dat kan, u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op via 0348 – 748 116 of mail naar info@sille-autolease.nl.