Short lease

Als u tijdelijk een lease auto nodig heeft kiest u voor short lease

Het kan voorkomen dat u een leaseauto nodig heeft voor een korte periode. Bijvoorbeeld als u een nieuwe medewerker heeft die nog in zijn proefperiode zit, als de werkzaamheden seizoensgebonden zijn of als het een tijdelijke opdracht betreft. Omdat het vaak over periodes van 3 tot 12 maanden gaat wilt u natuurlijk voor uw bedrijfsauto geen langlopend leasecontract aangaan.

Sille autoLease heeft hiervoor Short Lease ontwikkeld. Dit is een Full Service Operational Lease contract met een maximale looptijd van 12 maanden en een opzegtermijn van 1 maand. De kosten voor de leaseauto liggen iets hoger (vanwege de relatief hoge afschrijving in het eerste jaar), maar daar staat tegenover dat u verder geen verplichtingen hebt. Shortlease is uitermate geschikt voor groeiende ondernemingen, bedrijven met projecten voor bepaalde tijd en organisaties met een regelmatig muterend personeelsbestand.

Bovendien kunt u, als daar aanleiding voor is, de overeenkomst na een jaar tegen zeer gunstige condities omzetten naar een normaal leasecontract.

En wat houd dit dan in?

Short Lease

  • Vrij opzegbaar na 3 maanden.
  • Courante automerken & typen.
  • Auto’s van recent bouwjaar.
  • Snel leverbaar.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op via 0348 – 748 116 of┬ámail naar info@sille-autolease.nl.